Inspiratie, zeg dat wel!

Ons tweede Inspiratie Café bestond weer uit heel verschillende presentaties. Een lid van studio Mapa Haarlem vertelde over de voorstellingen die ze er maakt waarbij beweging, beeldende- en lichtkunst worden gecombineerd. Vervolgens vertelde een theatermaakster over haar muziektheaterproductie, een muziek/schrijversduo zong ontroerende en hilarische liedjes en we sloten af met een workshop luchtdirigeren.

Inmiddels stromen twee dagen later de reacties alweer binnen, ook van de kunstenaars. Een aanwezige edelsmid heeft zich laten inspireren tot het maken van een prachtige ring door een foto uit een voorstelling van studio Mapa. Bovendien heeft ze met eetstokjes staan dirigeren in de zorgkliniek waar ze als vrijwilligster werkt. En de helft van het muziek/schrijversduo heeft met een groep kleuters naar eigen zeggen “als een malle met kleurpotloden de Radetsky mars staan dirigeren”

Ook het eerste café heeft toekomstplannen van samenwerkingen tot stand gebracht, klandizie opgeleverd en verwondering gebracht naar het publiek. We hebben het gevoel dat het begint te broeien. De zaadjes zijn geplant, de kiempjes beginnen de kop op te steken. We gaan voor een compleet bloemenperk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *